Omgeving


In de omgeving van onze camping zijn veel dingen te zien en te beleven. Hieronder hebben wij een aantal plekken en activiteiten alvast voor u verzameld!

Fietsen op de Veluwe

Vanaf onze camping zijn er prachtige fiets en mountainbike routes te rijden. Kies via een van de links hieronder alvast uw route!


Wandelen op de Veluwe

Vanaf onze camping zijn er ook ontzettend veel wandelroutes te bedenken. Eigenlijk heeft elke route wel wat, en is er niet eens een officiële route nodig om mooie plekjes te zien. 


Gebouwen en andere activiteiten

Niet ver van onze camping liggen een aantal prachtige kastelen en andere activiteiten. Onder andere kasteel Essenburg, kasteel Staverden en paleis het loo in Apeldoorn. Ook ligt wellness resort de Zwaluwhoeve op een korte afstand voor nog meer ontspanning. Hieronder hebben wij er drie verzameld. Bij de kasteel locaties en de Zandenplas kan natuurlijk ook mooi gefietst of gewandeld worden. 

Kasteel Essenburg, Zuiderzeestraatweg 199, 3849 AE Hierden

Zwaluwhoeve, Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ Hierden

Recreatiegebied Zandenplas, Eperweg Nunspeet


Eten en drinken

Harderwijk, Hierden, Hulshorst en Nunspeet bieden talloze opties op het gebied van eten en drinken. De locaties hieronder genoemd liggen op korte afstand van onze camping, en zijn altijd een aanrader om te bezoeken.

Tegenover de camping ligt het hotel 'Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd' Hier kan heerlijk gegeten worden, of gewoon even een drankje na het wandelen. 

Op loopafstand het restaurant 'Fusion Plaza'. Ook hier kan heerlijk worden genoten van de grill en sushi. 

Op een kleine loopafstand ligt het 'Koetshuis Hulshorst', prachtig gelegen in een bosrijke omgeving.